KERESÉS
 
 
   
FŐOLDAL
Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat
Szociális Szolgáltató Központ

2013.12.16. 10:43

Adatvédelem


Általános használati szabályzat

A komloszocialis.hu oldal számára fontos, hogy Felhasználóinak megfelelő biztonságot nyújtson az adatvédelem területén, hogy szabad információáramlást nyújtson, valamint biztosítsa a látogatók információs önrendelkezési jogát.

A szabályzat alapját képező jogszabályok a következők:

·   - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

·    - az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. törvény

Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen felhasználási feltételeket. Amennyiben igénybe kívánja venni a komloszocialis.hu által kínált szolgáltatások bármelyikét, úgy el kell fogadnia és be kell tartania a felhasználási feltételeket.

A komloszocialis.hu fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, előre meg nem határozott rendszerességgel aktualizálja, felülvizsgálja, kiegészítse és egyéb módon módosítsa jelen felhasználási feltételeket, és új vagy kiegészítő szabályokat, irányelveket vagy feltételeket szabjon meg a Felhasználó általi igénybevételre vonatkozóan. Felhasználó kötelezettsége, hogy időről időre áttekintse a felhasználási feltételek esetleges módosításait.

Az oldal bizonyos szolgáltatásai csak regisztrációval vehetők igénybe. A regisztráció során kiadott adatokat a honlap bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek nem szolgáltatja ki.

A regisztráció során kért adatokat az oldal nem használja fel más területeken, és nem tűnteti fel más adatbázisban.

A regisztráció során a Felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott adatok a valóságnak megfelelnek, valamint ezek változását bejelenti.

A regisztráció során megadott jelszó kezelése a Felhasználó felelőssége. Az oldal a jelszóval való visszaélésért és az ebből adódó károkért felelősséget nem vállal.

A regisztráció során megadott jelszó elvesztéséből eredő károkért az oldal nem vállal felelősséget.

A komloszocialis.hu nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Ebből kifolyólag nem vállal felelősséget az oldal leállásából adódó esetleges károkért.

Az oldal nem garantálja, hogy a honlap, vagy a szolgáltatások minősége megfelel az Ön elvárásainak, illetve, hogy a honlap, vagy a szolgáltatások hibáit vagy hiányosságait kijavítják.

A komloszocialis.hu kizár minden felelősséget az ön szolgáltatásokban történő részvételéből, illetve a szolgáltatások használatából fakadó esetleges károk bekövetkezésével kapcsolatban.

Az oldal nem vállal felelősséget a számítógépes vírusokért, vagy más hasonló kódért, amely bármely szolgáltatásról töltődik rá az ön gépére. Kizárólag Ön felel a számítógépes rendszerében keletkezett károkért és adatvesztésért.

A „Szívességi Bank” felületén megjelenő tartalmakat az oldal nem ellenőrzi, a feltöltő felelőssége, hogy az oldal tartalma a valóságnak megfeleljen.

A „Szívességi Bank” felületén megjelenő szolgáltatások igénybevételével járó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

A „Szívességi Bank” felületén megjelenő szolgáltatások igénybevételekor jelentkező minőségi problémákért felelősséget nem vállalunk.

A „Lelkisegély Szolgálat” felületén állandó moderáció zajlik, de garantálni nem tudjuk, hogy az oda nem illő tartalmakat rögtön levesszük, így a megjelenő tartalmakért az oldal nem vállal felelősséget.

A „Lelkisegély Szolgálat” igénybevételével járó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

 
  SZÍVESSÉGI BANK  
   

Szívességet ajánl:

- Varrás (3)
összes megjelenítése

Szívességet keres:

Varrás (1)
összes megjelenítése
   
   
belépés a szívességi bankba
   
 
  LELKISEGÉLY-SZOLGÁLAT  
   

A chat szobába belépve igénybe veheti lelkisegély-szolgálatunkat, amely munkaidőben, illetve P-SZ-V 20.00-24.00 között is működik. Az Ön által küldött információkat kizárólag munkatársaink látják. Kérjük, amennyiben szüksége van segítségünkre, éljen a lehetőséggel, és keressen minket bizalommal!

   
   
Segítségre van szükségem!
   
 
 


Főoldal | Adatvédelem | Általános használati szabályzat | Impresszum | Kapcsolat
Komló Szociális Szolgálat © 2013

   
 

Szociális Szolgáltató Központ

» E-mail: szolgaltatokozpont@gmail.com
» Tel: 0672/488-579
» Cím: Komló, Kossuth L. u. 103.